Powered By Blogger

Monday, September 22, 2014

Ena jesenska!

Pozdravljene blogerke in blogerji!

Ponavadi pišem v angleščini danes pa imam eno krajšo objavo v slovenščini, naredila sem namreč eno jesensko čestitko za svakinjo z novimi štampiljkami od Najlepšega para!



Najprej sem odtisnila besedilo v črni barvi, nato pa sem posamezne liste odtisnila z različnimi pigmentnimi Memento Lux blazinicami, ki so bolj vlažne in se nanje prime embossing prah. Uporabila sem prozoren prah, kar je dalo listom lep sijaj in  tudi zaščito! Naslednji korak je bil namreč čez vso čestitko odtisnjena štampiljka z lesnim vzorcem v zlati barvi ( zlata blazinica Delicata). Ker so bili listi pokriti z embossingom sem z lahkoto pobrisala iz njih zlato barvo tako da lepo izstopajo barve listov! Dodala sem še zlato vrvico in nekaj bleščic in vse skupaj prilepila na čestitko naravne barve! Res so barve malo bolj svetle ampak jesen je lahko tudi zelo pisana! Čestitko bom dodala v galerijo Najlepši par!
Lep dan in lep pozdravček vsem! Lepo ustvarjajte - upam da sem vam dala malo inspiracije!

Cardarian
 

2 comments:

  1. Prekrasna jesenska
    kot nalašč za njen današnji prihod
    pozdravček
    Tamara

    ReplyDelete
  2. Kako zelo je lepa!!! Prav vse mi je všeč...kako si štampiljke kombinirala med seboj, barve so mi izjemne...potem pa še embosiranje in zlati les... Prekrasna! Najlepša hvala, ker jo deliš z nami :-)

    ReplyDelete